Internos bevlogen het nieuwe jaar tegemoet

Internos heeft afgelopen vrijdag, 16 december, een roerig jaar afgesloten met een mooie en inspirerende eindejaarsreceptie, samen met moederbedrijf MOB. 

 

Verhalen uit het hart

Tijdens de eindejaarsreceptie – die dit jaar plaatsvond in Het Stadswiel in Dordrecht – werd niet alleen teruggekeken op 2016 en vooruitgeblikt op 2017, maar er werd ook aandacht gevraagd voor wat mensen beweegt om uiteindelijk in de zorg te werken. “Verhalen in de zorg, verhalen uit het hart” was het devies. Organisator Chivra Guddens: “Als je je eigen hart goed verzorgt, kun je ook anderen goed verzorgen. We zijn benieuwd naar wie de mensen met een groot hart in de zorg zijn, wat hen beweegt en waar ze hun energie vandaan halen. We hebben daarom in aanloop naar deze avond een aantal mensen binnen Internos en MOB gevraagd naar hun verhaal.” Bekijk hier het resultaat.

 

Groei om gezond te zijn

De eindejaarsreceptie startte met een toespraak van MOB-directeur Ismail Meral over zijn beweegredenen om de zorg in te gaan, over de oorsprong van MOB en over de lange weg die MOB sinds haar oprichting in 2004 heeft bewandeld. In 2016 resulteerde dit in de overname van Internos, waar Jacco Lamper sindsdien de scepter zwaait. Over de overname van Internos vertelde Lamper, die tevens strategisch directeur is bij MOB: “Om als zorginstelling goed te kunnen doen en ook als organisatie gezond te kunnen blijven, is het belangrijk om groot genoeg te zijn. Dat hebben we met deze overname kunnen bewerkstelligen. En het mooie is dat we in 2017 verwachten door te zullen groeien,” aldus Lamper. De avond werd verder gesierd door een toespraak van Ana Salgado, manager Beleid & Kwaliteit bij MOB, diverse leuke quizzen, presentjes voor de aanwezigen en een lekkere hapjes.

 

Doe mee en inspireer

Internos en MOB willen niet dat het delen van persoonlijke verhalen in de zorg alleen blijft bij deze ene avond. Ben je werkzaam in de zorg, deel dan ook jouw verhaal. Dat kan in de vorm van een vlog, een film of bijvoorbeeld een interview. Alleen, samen met iemand anders of in een groep. MOB-Internos beloont de drie meest populaire video’s met een reis naar Barcelona, een wellness arrangement en een diner voor twee. Bovendien geeft Inkrowder elk kwartaal € 1.000, € 500 en € 250 weg voor de beste drie video’s met inspirerende verhalen. Doe nu mee via www.inkrowder.tv/mobinternos.