Informatiemarkt: Wat als ik niet meer beter wordt

Komt allen. Op de informatiemarkt van maandag 9 oktober vindt u kramen met informatie over verschillende onderwerpen, zoals mantelzorgondersteuning, hulpmiddelen, uiterlijke verzorging, rouwverwerking en nog veel meer.

Datum: Maandagavond 9 oktober
Tijd: 19:00 – 21:30 uur
Locatie: Cultureel Centrum Landvast, Haven 4, Alblasserdam (gratis parkeren)
Voor wie: Patiënten, mantelzorgers en andere belangstellenden
Toegang: gratis.

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt vindt u kramen met informatie over verschillende onderwerpen, zoals mantelzorgondersteuning, hulpmiddelen, uiterlijke verzorging, rouwverwerking en nog veel meer. Tevens zijn Stichting Ambulancewens en het Landelijk Expertisecentrum Sterven aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met onze geestelijk verzorgers

19:45 – 20:45 Themaronde
U kunt kiezen uit 1 van de volgende thema’s:

• Alzheimer Trefpunt, over dementie en mantelzorg
• “Rouw op je dak”, door Anja van der Starre van Schrijf je wijs
• “Omgaan met zingeving”, door Ineke Koedam van Weerschijn
• “Omgaan met grenzen, hoe doe je dat”, door Chris de Jongh, fysiotherapeut bij Fysioooo

Voor de themarondes vinden we het fijn als u zich vooraf even aanmeldt, voor bezoek aan de informatiemarkt is dat niet nodig.

Deelname aan de avond is gratis. U kunt zich voor de themarondes telefonisch aanmelden via de secretaresse van het netwerk Esther Vliegenthart 078 – 654 14 07 / 06-30 28 56 53 of via de website. http://www.netwerkpalliatievezorg.nl/waardenland/Patiëntenennaasten/DagvandePalliatieveZorg.aspx Deze avond wordt u aangeboden door het NPZ Waardenland. www.netwerkpalliatievezorg.nl/waardenland