het coronavirus mob internos

Het coronavirus

De overheid heeft verscherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in Nederland afgekondigd.

Als zorgorganisatie nemen wij onze verantwoordelijkheid en willen zeker niet bijdragen aan verdere verspreiding van het virus. De prioriteit in onze organisatie ligt bij het beschermen van onze bewoners, cliënten en medewerkers. 

Onze organisatie houdt a zich aan de verscherpte hygiëne en andere voorzorgsmaatregelen opgesteld door het RIVM. Dit heeft tot gevolg dat onze organisatie heeft besloten om de dagbesteding te sluiten. Daarnaast zullen onze maatschappelijke werkers u zoveel mogelijk telefonisch helpen. Deze maatregelen duren tot 28 april  2020.

Wilt u meer weten over de maatregelen van het RIVM? Kijk dan op https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/31/coronamaatregelen-verlengd-tot-en-met-dinsdag-28-april