ONZE DIENSTEN

OVER MOB AMSTELLAND


Wij zijn de cultuurbewuste aanbieder op het gebied van zorg en ondersteuning. Wij zorgen graag voor mensen. Zelfstandig kunnen leven zoals u gewend bent met hulp en zorg van ons. Wij ondersteunen u zo dat u (nog steeds) deel kunt uitmaken van de maatschappij. Iedereen is anders en zo divers is onze organisatie ook. Onze kracht komt voort uit de diversiteit van onze cliënten en onze medewerkers.

Onze zorgorganisatie heeft nu 17 zorg-loketten, 2352 cliënten en 607 medewerkers verdeelt over Rotterdam-Rijnmond, Amsterdam-Amstelland en Drechtsteden. Wilt u meer over onze organisatie, onze zorgactiviteiten en financiën lees verder in ons jaarverslag 2017.


ZORG EN ONDERSTEUNING


collega MOB poseert met cliënt

VERPLEGING


Onze verpleegkundigen weten alles van gezondheidszorg en de zorg die u nodig heeft. Daarnaast weten ze veel over de voorzieningen in uw wijk. Verpleegkundigen voeren verpleegkundige handelingen uit en hebben ook een signalerende, begeleidende en voorlichtende taken. 


wijkverpleging door collega MOB

PERSOONLIJKE VERZORGING


Het is fijn om thuis te zijn. Ook als het een uitdaging is om u aan of uit te kleden en de dagelijkse dingen niet meer zo makkelijk gaan. Wij helpen u graag. In overleg met u bieden we ondersteuning. Zodat u kunt leven op de manier waarop u in het leven staat en in uw eigen huis.MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING


Als het leven niet zo fijn voelt, is het prettig om soms ondersteuning te krijgen van professionele hulpverleners. Heeft u last van chronische, psychische of psychosociale problemen? Onze maatschappelijke werkers begeleiden u individueel of via groepen zodat u weer meer controle krijgt over uw eigen leven. 


Copyright MOB Drechtsteden 2020. Alle rechten gereserveerd.