HET CORONAVIRUSAls zorgorganisatie nemen wij onze verantwoordelijkheid en willen voorkomen dat het virus zich verder verspreid. De prioriteit binnen onze organisatie ligt bij het beschermen van onze bewoners, cliënten en medewerkers. Onze organisatie werkt volgens de richtlijnen en protocollen van het RIVM. Er zijn vier belangrijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus: als je klachten hebt, blijf je thuis en je laat je testen. Je zorgt voor een goede hygiëne, dus regelmatig je handen wassen en je houdt 1,5 meter afstand van anderen.

Dit heeft tot gevolg dat onze dagbesteding is aangepast. Voor onze woonzorgcentra De Boomgaard en Boekenrode dragen bezoekers een mondkapje. Het zelfde geldt voor de locatie het Stadswiel. De regel is als de 1,5 meter niet kan worden gehandhaafd, dan dient men een mondkapje te dragen.

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met de desbetreffende locatie. Onze thuisbegeleiders en maatschappelijk werkers helpen u zoveel mogelijk telefonisch.

Ook kunt u meer lezen op: Coronavirus en gezondheid en zorg | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

Wilt u meer lezen over corona en de laatste ontwikkelingen?
-> Persconferentie coronavirus 15 februari 2022 in eenvoudige taal | Rijksoverheid.nl

Indien er nieuwe ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn, dan zullen wij u opnieuw informeren.

Mocht u vragen hebben dan kunt u terecht bij onze zorgmedewerkers of u kunt telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 078 – 648 38 38.

Wilt u meer informatie over corona in verschillende talen? Klik dan hier Begrijpelijke informatie over het coronavirus – Pharos


Copyright MOB Drechtsteden 2023. Alle rechten gereserveerd.