HUURPRIJZEN

De netto huurprijzen in het Stadswiel liggen tussen €592 en €635 per maand.

HUUROPZEGGING

De verhuurmakelaar geeft per mail aan Internos door dat er een woning opgezegd is. Daarbij wordt meteen de plattegrond, de huurprijs en de gegevens van de (nabestaanden/contactpersoon van) de vertrekkende huurder gestuurd. Ook geeft Trivire de datum van de 1e opname door (deze wordt binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van de huuropzegging ingepland bij de opzichter van Trivire).

WIJZIGING IN INKOMEN

Wanneer er een wijziging is waardoor het inkomen van het huidige jaar gewijzigd is, en men dus toch in aanmerking kan komen voor de woning, mag het inkomen aangetoond worden met een recente specificatie van AOW en pensioen.

TE HOOG INKOMEN

Soms heeft iemand een hoog inkomen maar een zware zorgindicatie. In dat geval kan het zo zijn dat een woning dan toch als passend kan worden gezien. Soms is de indicatie niet zwaar genoeg, en wordt per geval bekeken of we dit toch mogen toewijzen, in overleg met afdeling Beleid van Trivire. Soms moet helaas worden afgewezen.

GOEDKEURING

Internos selecteert op basis van omschreven regels een kandidaat, checkt vooraf de inkomensgegevens en regelt de bezichtiging. Uiterlijk binnen 3 werkdagen laat een medewerker van Internos de verhuurmakelaar van Trivire weten of de kandidaat gebruik maakt van de aanbieding en zorgt bij acceptatie voor de benodigde papieren.

Inschrijfformulier

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geboortedatum (verplicht. dd/mm/jjjj)

BSN (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam Huisarts

Contactpersoon

IBRI-formulier (verplicht. via Digid of De Belastingdienst te verkijgen)

Legitimatiebewijs (verplicht. paspoort, id of rijbewijs)

Verhuurdersverklaring (alleen bij niet-huurders Trivire)

Eigendomsbewijs (in geval van eigen woning)

Inschrijving Woonkeus (verplicht)

VRAGEN?