Organisatie : MOB Drechtsteden B.V. / Internos Thuiszorg
Branche : Zorg
Dienstverband : parttime (12 tot 28 uur per week)
Locaties : Ridderkerk, Zwijndrecht of Dordrecht

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan in de zorg in Ridderkerk, Zwijndrecht of Dordrecht? Wij zoeken op korte termijn Verzorgende IG’ ers om onze afdeling Zorg te versterken.

Functieomschrijving

Als Verzorgende IG ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorgverlening aan de cliënten. Je verricht solitair nagenoeg volledig verzorgende en begeleidende werkzaamheden in de thuis-/leefsituatie van de cliënt. Als Verzorgende IG heb je een breed takenpakket en ben je verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van de cliënten. Naast de dagelijkse verzorgende taken als wassen en aankleden, voer je verpleegtechnische handeling uit. Je signaleert gezondheidsproblemen en zoekt indien nodig naar oplossingen om de cliënten zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. Het schrijven van rapportages in het zorgdossier maakt onderdeel uit van je werk. Ook is het belangrijk dat je een luisterend oor biedt aan de familie en hen betrekt bij gebeurtenissen/veranderingen die invloed hebben op de dagelijkse zorgverlening.

Functie-eisen

De verzorgende verricht verzorgende en licht verplegende handelingen ter ondersteuning van het genezingsproces. De ziekenverzorgende kan hierbij in aanmerking komen met mensen die veel psycho-sociale problemen hebben of zwaar lichamelijk ziek zijn.

Wat wij vragen:

  • In het bezit van een diploma verzorgende IG 3
  • Bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan in de ouderenzorg (thuiszorg)
  • Affiniteit met diverse doelgroepen
  • Professioneel, actief en betrokken
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Op korte termijn beschikbaar
  • Je bent flexibel inzetbaar en je kunt zelfstandig werken
  • Beschikking over eigen vervoer en het bezit van een rijbewijs is een pre

Over MOB Drechtsteden / Internos Thuiszorg

MOB Drechtsteden / Internos is een betrouwbare partner in zorg en ondersteuning. Onze kracht komt voort uit de grote diversiteit van onze klanten en medewerkers. Wij zijn net zo veelzijdig als de stad dat is. Echt in onze kern, cultuurbewust in onze benadering en innovatief in onze aanpak. Door de verscheidenheid aan diensten die MOB Drechtsteden / Internos aanbiedt kunnen we onze klanten alle zorg en ondersteuning aanbieden die ze nodig hebben.

Als eerste cultuurbewuste aanbieder die de stap naar hoogwaardige dienstverlening heeft gezet, staat MOB Drechtsteden /Internos open voor iedereen. Wij zijn daar, waar we van meerwaarde zijn voor de kwetsbaren en bij kunnen dragen aan verbetering van hun kwaliteit van leven. Nu en in de toekomst.

Geïnteresseerd?

Wij bieden een uitdagende functie bij een sterk groeiende thuiszorgorganisatie. Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO VVT en aantal uren is bespreekbaar.

Ben je enthousiast geworden en wil je snel aan de slag? Reageer dan snel. Je kunt je motivatie en cv sturen naar solliciteren@internosthuiszorg.nl.