Organisatie : MOB Drechtsteden/Internos
Branche : Zorg
Dienstverband : Parttime (12 tot 28 uur per week)
Locaties : Ridderkerk, Zwijndrecht of Dordrecht

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan in de zorg in Ridderkerk, Zwijndrecht, of Dordrecht? Wij zoeken op korte termijn Verzorgende niveau 2+ om onze Zorg-afdeling te versterken.

Functieomschrijving:

Als Verzorgende niveau 2 ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorgverlening aan de cliënten. Je verricht verzorgende en begeleidende werkzaamheden in de thuis-/leefsituatie van de cliënt. Als verzorgende heb je een breed takenpakket en ben je verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van de cliënten. Het schrijven van rapportages in het zorgdossier maakt onderdeel uit van je werk. Je signaleert gezondheidsproblemen en zoekt indien nodig naar oplossingen om de cliënten zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. Ook is het belangrijk dat je een luisterend oor biedt aan de familie en hen betrekt bij gebeurtenissen/veranderingen die invloed hebben op de dagelijkse zorgverlening.

Functie-eisen:

De verzorgende verricht verzorgende en licht verplegende handelingen ter ondersteuning van het genezingsproces. De ziekenverzorgende kan hierbij in aanmerking komen met mensen die veel psycho-sociale problemen hebben of zwaar lichamelijk ziek zijn. Wat wij vragen:

– In bezit van diploma helpende/verzorgende niveau 2+
– Bij voorkeur een aantal jaar relevante werkervaring opgedaan in de ouderenzorg (thuiszorg)
– Affiniteit met diverse doelgroepen
– Professioneel, actief en betrokken
– Je bent flexibel inzetbaar en je kunt zelfstandig werken
– Je beschikt over goede sociale vaardigheden en groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Op korte termijn beschikbaar
– Bezit van rijbewijs en eigen vervoer is een pre

Wie zijn wij?

MOB Drechtsteden/Internos is een betrouwbare partner in zorg en ondersteuning. Onze kracht komt voort uit de grote diversiteit van onze klanten en medewerkers. Wij zijn net zo veelzijdig als de stad dat is. Echt in onze kern, cultuurbewust in onze benadering en innovatief in onze aanpak. Door de verscheidenheid aan diensten die MOB Drechtsteden/Internos aanbiedt kunnen we onze klanten alle zorg en ondersteuning aanbieden die ze nodig hebben.

Als eerste cultuurbewuste aanbieder die de stap naar hoogwaardige dienstverlening heeft gezet, staat MOB Drechtsteden/Internos open voor iedereen. Wij zijn daar, waar we van meerwaarde zijn voor de kwetsbaren en bij kunnen dragen aan verbetering van hun kwaliteit van leven. Nu en in de toekomst. Deze functie heeft betrekking op een nieuw onderdeel van MOB Nederland en betreft MOB Drechtsteden / Internos.

Geïnteresseerd?

Wij bieden een uitdagende functie bij een sterk groeiende thuiszorgorganisatie.
Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO VVT en aantal uren is bespreekbaar.

Ben je enthousiast geworden en wil je snel aan de slag? Reageer dan snel, je kunt je motivatie en CV opsturen naar solliciteren@internosthuiszorg.nl.