WERKEN BIJ INTERNOS

Bij Internos Thuiszorg werken zo’n 280 collega’s. Een deel daarvan werkt op kantoor maar de meesten gaan iedere dag op pad om zorg te verlenen achter de voordeur van onze cliënten. Onze cliënten hebben veel waardering voor onze medewerkers. De medewerkers van Internos zijn dan ook ‘het gezicht’ van Internos. Zij bepalen vaak hoe een cliënt over Internos denkt.
Internos heeft een breed dienstenpakket. Van huishoudelijke zorg tot thuisbegeleiders en zeer gespecialiseerde verpleegkunde.

ONZE KERNWAARDEN

Eigen regie
Verbondenheid
Vakmanschap
Ondernemerschap

Wat heeft Internos te bieden

Wij willen dat medewerkers plezier beleven aan hun werk. Dat doen we door verantwoordelijkheden laag in de organisatie te leggen met ondersteuning door collega’s vanuit de wijkkantoren. Internos biedt je uitdagingen, geeft inspiratie en heeft een goed opleidingstraject met volop kansen en mogelijkheden om door te groeien. De beloning is conform de CAO met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen wij

Omdat de klantenbinding zo enorm belangrijk is, willen wij dat iedere medewerker zich loyaal opstelt, ideëen heeft over de verbetering van onze zorgverlening en collega’s motiveert en inspireert. Medewerkers die denken in kansen en graag bereid zijn hun kennis te vergroten zijn van harte welkom bij Internos.

Hoe kan ik solliciteren

Als je wilt solliciteren naar een functie waar geen vacature van is, kun je een open sollicitatie sturen. Stuur ons per e-mail een brief met je motivatie om bij Internos te komen werken en een CV met je opleidingen en werkervaring. Wij beoordelen je sollicitatie en bij geschiktheid bewaren wij deze een half jaar. Je ontvangt daarover dan bericht. Als binnen een half jaar de gewenste vacature vrijkomt, nemen wij contact met je op. E-mail kun je sturen aan de afdeling P&O: solliciteren@internosthuiszorg.nl

ONZE VACATURES

Sollicitatieprocedure tijdens de coronacrisis
In verband met het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt de sollicitatiegesprekken uit te stellen naar een later tijdstip. De sollicitatiegesprekken zullen onder voorbehoud ingepland worden in mei / juni. Wel zullen wij alvast een eerste selectie maken, en zouden we bij interesse graag door middel van een videocall alvast kennis met je maken!

Internos heeft momenteel de volgende vacatures:

Als je wilt solliciteren, mail dan je cv, vacature waarvoor je solliciteert en je motivatie naar solliciteren@internosthuiszorg.nl.