VERWIJZERS

Onze manier van werken

WIJ WERKEN MET ZORGDOMEIN EN POINT


Zorg en ondersteuning van onze zorgorganisatie zijn “modulair” opgebouwd, vergelijkbaar met lego- of bouwstenen. Dat betekent dat wij in overleg met de klant en het wijkteam op maat en met hoge standaarden een “eigen pakket” voor iedere cliënt samenstellen. Daarmee bieden wij de juiste oplossingen voor hulpvragen van onze klanten en hun omgeving. Met ons systeem maken wij het behalen van doelen, maar ook het deel van het budget dat wij verbruiken, inzichtelijk voor onze klanten, medewerkers en wijkteams.

Onze klanten willen niet alleen zorg van de beste kwaliteit. Ze willen ook begrepen worden. Onze organisatie levert al ruim dertien jaar hoogwaardige zorg met kennis van verschillende culturen en gebruiken. Dat doen we met geschoolde en betrokken hulpverleners die de taal van onze klanten spreken en hun omgeving begrijpen. Met veel passie en inzet begeleiden en ondersteunen we burgers in hun deelname aan de samenleving.

Onze organisatie (MOB / Internosthuiszorg) is de grootste aanbieder van cultuur sensitieve zorg en wonen in Rotterdam-Rijnmond, Dordrecht-Drechtsteden en Amsterdam-Amstelland. Met onze aanpak, staan wij dicht bij de klant en zijn wij onderdeel van de wijk. De organisatie biedt als Wmo-aanbieder binnen haar werkgebied een groot aantal diensten; met name op gebied van Zorg, Wonen en GGZ.

Het komt vaak voor dat een klant te maken krijgt met meerdere zorgverleners en specialisten. Dan staan we in nauw contact met ze en bieden integrale zorg. We spreken af bij wie de regie ligt en wat van de verschillende partijen te verwachten valt. Wij hebben hier veel ervaring in. Deze stellen we graag ter beschikking om het onze klanten makkelijker te maken.CONTACT ROTTERDAM-RIJNMOND

010 47 60 818
info@mob.nu


CONTACT DORDRECHT-DRECHTSTEDEN

078 648 38 38
zorglijn@internosthuiszorg.nl


CONTACT AMSTERDAM-AMSTELLAND

029 77 44 033
zorgregie.amstelland@mob.nu


Copyright MOB Drechtsteden 2023. Alle rechten gereserveerd.