We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen

KOM BIJ ONS TEAM

LEES MEER OVER WERKEN BIJ INTERNOS

Werken in de zorg betekent voor ons: het beste van jezelf geven in de zorg voor een ander. Dat is authenticiteit en werken met passie en plezier. Onze werkomgeving kenmerkt zich door professionaliteit, warmte, innovatie en multiculturele mensen. We zijn ons bewust van de meerwaarde die we vormen voor veel doelgroepen. Niet voor niets zijn we dan ook een vast aanspreekpunt in veel wijken. Met gezamenlijke daadkracht helpen we niet alleen onze klanten verder. Wijzelf blijven ons ook steeds verder ontwikkelen: op persoonlijk én professioneel vlak. Als collega’s werken we samen om de zorg in Rotterdam-Rijnmond, Dordrecht-Drechtsteden en Amsterdam-Amstelland te verbeteren.Verpleegkundige

CHARLOTTE VAN VUGT


Het imago van thuiszorg wordt gekenmerkt als een saai beroep met weinig werkplezier en geringe doorgroeimogelijkheden. Dat dit een onterecht beeld is, ondervindt ook Charlotte van Vugt, verpleegkundige bij MOB / Internos.
Verpleegkundige en Wondconsulent

DIANA VAN DIJK


“Oh, ik wist niet dat jullie ook gespecialiseerde stomazorg kunnen leveren”, hoor ik wel eens van huisartsen of collega’s in het ziekenhuis.

ONS MANAGEMENTTEAMDirecteur

Jacco Lamper

Manager WMO/Welzijn

Neli Soares
Copyright MOB Drechtsteden 2020. Alle rechten gereserveerd.