We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen

KOM BIJ ONS TEAM

LEES MEER OVER WERKEN BIJ INTERNOS

Werken in de zorg betekent voor ons het beste van jezelf geven in de zorg voor een ander. Dat is authenticiteit en werken met passie en plezier. Onze werkomgeving kenmerkt zich door professionaliteit, warmte, innovatie en mensen met verschillende culturele achtergronden. We zijn ons bewust van de meerwaarde die we vormen voor veel doelgroepen. Niet voor niets zijn we dan ook een vast aanspreekpunt in veel wijken. Met gezamenlijke daadkracht helpen we niet alleen onze cliënten verder. Wijzelf blijven ons ook steeds verder ontwikkelen. Op persoonlijk én professioneel vlak. Als collega’s werken we samen om de zorg in Rotterdam-Rijnmond, Dordrecht-Drechtsteden en Amsterdam-Amstelland te verbeteren.

Tijdens de sollicitatieprocedure vragen wij om persoonsgegevens. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor het mogelijk aangaan van de arbeidsovereenkomst. De gegevens worden alleen binnen Internos gedeeld met leidinggevenden en medewerkers die bij de selectie zijn betrokken. De gegevens worden bewaard tot 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure, tenzij met toestemming langer is overeengekomen, tot maximaal 1 jaar.  

De basis voor de verwerking van de persoonsgegevens die wij van je gebruiken vindt zijn grondslag in artikel 6 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wil je meer weten over ons privacybeleid?Verpleegkundige

CHARLOTTE VAN VUGT


Het imago van thuiszorg wordt gekenmerkt als een saai beroep met weinig werkplezier en geringe doorgroeimogelijkheden. Dat dit een onterecht beeld is, ondervindt ook Charlotte van Vugt, verpleegkundige bij MOB / Internos.
Verpleegkundige en Wondconsulent

DIANA VAN DIJK


“Oh, ik wist niet dat jullie ook gespecialiseerde stomazorg kunnen leveren”, hoor ik wel eens van huisartsen of collega’s in het ziekenhuis.

ONS MANAGEMENTTEAMDirecteur

Jacco Lamper

Manager WMO/Welzijn

Neli Soares
Copyright MOB Drechtsteden 2023. Alle rechten gereserveerd.