PERSONENALARMERING

thuiskomen-in-de-zorg-payoff
Met één druk op de knop…

Direct hulp inschakelen


Zelfstandig thuis blijven wonen in uw eigen woning met de zekerheid van professionele hulp in noodsituaties. Met personenalarmering kan dat. Internos werkt hiervoor samen met FocusCura.

Stel, u valt en hebt hulp nodig. Of u voelt zich plotsing benauwd. Met één druk op de alarmknop bent u verzekerd van hulp in geval van nood. U komt direct in contact met een verpleegkundige van de meldcentrale. Zij schatten uw situatie in, handelen snel en regelen indien nodig direct hulp.

Samenwerking Internos en FocusCura

Internos werkt voor personenalarmering uitsluitend samen met FocusCura. Dit betekent dat Internos alleen de professionele opvolging kan bieden als u de alarmapparatuur afneemt bij FocusCura én als u zich aanmeldt via de website van FocusCura.

Heeft u apparatuur van een andere aanbieder, dan kunt u geen gebruik maken van Internos voor de professionele opvolging.

Professionele opvolging door Internos

Als u de alarmering activeert en de meldcentrale inschat dat u hulp nodig heeft, dan komen wij naar u toe om u te helpen. Wij staan 7 dagen per week, dag en nacht voor u klaar. Voor de actuele kosten, bezoek dan de website van FocusCura. Deze kosten betaalt u maandelijks aan Internos.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over personenalarmering en de extra mogelijkheden zoals een rookmelder, goedemorgen sms-service of een extra halszender? Of wilt u meer weten over de vergoeding voor personenalarmering bij uw verzekeraar? Neem dan contact op met FocusCura. Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur op:  030 – 692 70 50. Of via e-mail service@focuscura.nl


CONTACT DORDRECHT-DRECHTSTEDEN

078 – 648 38 38
info@internosthuiszorg.nl


Copyright MOB Drechtsteden 2023. Alle rechten gereserveerd.