PERSONENALARMERING

Met één druk op de knop

Het veilige gevoel dat je overal direct hulp kunt inschakelen.


Het veilige gevoel dat je overal direct hulp kunt inschakelen. Ook als je alleen woont. Of als je onderweg bent. Op elk moment. Met één druk op de knop. Met cAlarm personenalarmering van FocusCura kunt u langer zelfstandig blijven wonen, omdat u zeker weet dat er in geval van nood snel iemand ter plaatse is.

Hier kunt cAlarm online bestellen.

Download hier het cAlarm formulier om het per post te bestellen.

cAlarm Home

Veiligheid is een van de belangrijkste voorwaarden om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Maar hoe en wie waarschuwt u als er iets aan de hand is? Met cAlarm Home van FocusCura kunt u met één druk op de knop direct alarm slaan. Zo kunnen we bij een noodsituatie onmiddellijk passende hulp bieden. Een gerust gevoel. Ook als u alleen woont.

cAlarm Home kost € 22,95 per maand en eenmalig € 84,70,- voor de installatie. Daarnaast is cAlarm Home is uit te breiden met professionele alarmopvolging** en extra veiligheidsmogelijkheden zoals een extra hals- of polszender (€ 5,05 per maand), goedemorgen sms-service (€ 7,60 per maand), trekkoord met exatra alarmknop (€ 7,95 per maand) of rookmelder (€ 5,05 per maand).

Deze moderne personenalarmering draagt u makkelijk om de hals of pols. Hiermee bent u dag en nacht aangesloten op een professionele zorgcentrale. Gebeurt er iets? Dan schakelt de zorgcentrale hulp in. U kiest zelf of dit uw kinderen, vrienden of buren zijn. Of professionele zorgverleners**. Zo staat er dag en nacht iemand voor u klaar.

cAlarm Home werkt helemaal zelfstandig en staat draadloos in verbinding met een professionele zorgcentrale. Zo kunt u altijd verbinding maken en heeft u geen vaste telefoonlijn nodig. Doordat cAlarm Home gebruik maakt van de nieuwste technieken, zien we ook of de apparatuur het goed doet en kunnen we het apparaat eenvoudig op afstand instellen. Het is natuurlijk belangrijk dat uw personenalarmering altijd goed werkt.

Met cAlarm Home kiest u voor een persoonlijke alarmering binnen uw eigen woonomgeving. In of om het huis. U kunt het alarmapparaat uitbreiden met extra veiligheidsmogelijkheden zoals een val-alarm, alarm via stemherkenning of goedemorgen sms-service mocht dat nodig zijn. Zo kunt u veilig en prettig thuis wonen.

Voor € 22,95 per maand ontvangt u:
• Modern alarmapparaat met hals- of polszender
• Aansluiting op professionele zorgcentrale (dag en nacht)
• Sociale alarmopvolging door mantelzorgers
• Onderhoud & storingsdienst
• Klantenservice

Vakkundige installatie aan huis

Onze installateur komt bij u thuis en geeft u een duidelijke uitleg over het gebruik van cAlarm Home. U betaalt hiervoor eenmalig € 84,70 installatiekosten. cAlarm Home is uit te breiden met professionele alarmopvolging** en extra veiligheidsmogelijkheden:

Extra hals- of polszender basis
Als u voor uzelf een extra alarmknop wilt. Of als uw partner ook personenalarmering wil? Dan heeft u alleen een extra hals- of polszender basis nodig.
(€ 5,05 per maand)

Goedemorgen sms-service
Dagelijks automatisch sms-bericht op basis van bewegingssensor naar mantelzorgers om te laten weten dat u aan de dag bent begonnen.
(€ 7,60 per maand)

Trekkoord met extra alarmknop
Wanneer u aan dit koord trekt, gaat er direct een signaal naar een hulpverlener van de zorgcentrale. Laat deze extra alarmknop bijvoorbeeld installeren in de slaapkamer, badkamer of het toilet.
(€ 7,95 per maand)

Rookmelder
Deze slimme rookmelder geeft bij rook een geluidssignaal en ook een signaal naar een hulpverlener van de zorgcentrale.
(€ 5,05 per maand)

CONTACT DORDRECHT-DRECHTSTEDEN

078 – 648 38 38
info@internosthuiszorg.nl


Copyright MOB Drechtsteden 2020. Alle rechten gereserveerd.