WERKEN BIJ

Werken in de zorg betekent voor ons: het beste van jezelf geven in de zorg voor een ander. Dat is authenticiteit en werken met passie en plezier. Onze werkomgeving kenmerkt zich door professionaliteit, warmte, innovatie en een multiculturele mensen. We zijn ons bewust van de meerwaarde die we vormen voor veel doelgroepen. Niet voor niets zijn we dan ook een vast aanspreekpunt in veel wijken. Met gezamenlijke daadkracht helpen we niet alleen onze klanten verder. Wijzelf blijven ons ook steeds verder ontwikkelen: op persoonlijk én professioneel vlak. Als collega’s werken we samen om de zorg in Rotterdam-Rijnmond, Dordrecht-Drechtsteden, Amsterdam-Amstelland te verbeteren.LEES MEER OVER WERKEN BIJ MOBVerpleegkundige

CHARLOTTE VAN VUGT


Het imago van thuiszorg wordt gekenmerkt als een saai beroep met weinig werkplezier en geringe doorgroeimogelijkheden. Dat dit een onterecht beeld is, ondervindt ook Charlotte van Vugt, verpleegkundige bij  MOB / Internos.
Verpleegkundige en Wondconsulent

DIANA VAN DIJK


“Oh, ik wist niet dat jullie ook gespecialiseerde stomazorg kunnen leveren”, hoor ik wel eens van huisartsen of collega’s in het ziekenhuis.
Mantelzorger

EMISSEN SOYYIGIT


Mantelzorgdag is dat niet teveel? Mantelzorgers hebben het al zo druk. Een veronderstelling die leeft bij veel mensen.  
We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen

KOM BIJ ONS TEAMCopyright MOB Drechtsteden 2023. Alle rechten gereserveerd.