PERSONENALARMERING

Het kan voor u en voor uw familieleden een veilig gevoel zijn, dat u bij onvoorziene situaties onmiddellijk in contact komt met een professionele hulpverlener die bij u thuis komt. Met de personenalarmering staat u letterlijk met één druk op de knop in verbinding met de hulpverlener.

Direct in verbinding met een professionele hulpverlener. Onze medewerkers staan u graag te woord tijdens de kantooruren van 08.00 tot 17.00 uur. Ook na 17.00 uur is er altijd iemand bereikbaar die uw urgente vragen kan beantwoorden. Bel de Internos-zorglijn: 078 – 648 38 38.

Indien nodig is er snel iemand bij u

Er wordt een alarmkastje bij u thuis geplaatst. Zelf krijgt u een halshanger of polsbandje, afhankelijk van het systeem dat bij u in uw gemeente geleverd wordt. Bij nood drukt u op de knop. Daardoor ontvangt de alarmcentrale een oproep. Indien nodig regelt de centrale dat er snel iemand bij u thuis komt. De zorgmedewerker kan altijd uw woning betreden omdat uw sleutels veilig zijn opgeborgen in een Clavisio. Dit is een gecertificeerd en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen voorzien sleutelkastje dat aan of bij de voordeur wordt gemonteerd.

OP ZOEK NAAR ANDERE DIENSTEN?

Bekijk ons diensten overzicht voor het totale aanbod.