Organisatie : MOB Drechtsteden/ Internos
Branche: Zorg
Dienstverband: Parttime (12 tot 28 uur per week) Voornamelijk werkzaam in de avond en weekend diensten
Locaties : Ridderkerk, Zwijndrecht of Dordrecht

Hou jij ervan om s’ avonds en in het weekend mensen thuis te ondersteunen? Als verpleegkundige bij MOB Drechtsteden/Internos kunnen wij je een veelzijdige en uitdagende functie bieden. Kom je ons team versterken?

Functieomschrijving:

Als verpleegkundige ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorgverlening aan de cliënten. Je verricht je verpleegkundige, verzorgende en begeleidende taken in de thuis-/leefsituatie van de cliënt. Je helpt de cliënt bij het regisseren van zijn zorgvraag en zorgt voor korte lijnen naar huisartsen en andere zorg verlenende instanties.

Daarnaast kan je als verpleegkundige een specifiek aandachtsveld hebben in de wijk, zoals MTH, fysieke belasting en uitvoerende organisatorische taken hebben die behoren bij een eerstverantwoordelijke verpleegkundige (EVV’er). Je biedt samen met je collega’s zorg en ondersteuning waarin de cliënt de regie over zijn eigen leven behoudt. Ook is het belangrijk dat je een luisterend oor biedt aan de familie en hen betrekt bij gebeurtenissen/veranderingen die invloed hebben op de dagelijkse zorgverlening.

Functie-eisen:

  • Een afgeronde opleiding verpleegkunde niveau 4 met BIG-registratie
  • Bij voorkeur een aantal jaar relevante werkervaring opgedaan in de ouderenzorg (thuiszorg)
  • Je bent flexibel inzetbaar in de avonden en weekenden
  • Je kunt alle voorkomende verpleegkundige en meest voorkomende verpleegtechnische handelingen conform het zorgplan verrichte
  • Je bent in bezit van eigen vervoer en rijbewijs is een pre
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en groot verantwoordelijkheidsgevoel

Wie zijn wij?
MOB Drechtsteden/Internos is een betrouwbare partner in zorg en ondersteuning. Onze kracht komt voort uit de grote diversiteit van onze klanten en medewerkers. Wij zijn net zo veelzijdig als de stad dat is. Echt in onze kern, cultuurbewust in onze benadering en innovatief in onze aanpak. Door de verscheidenheid aan diensten die MOB Drechtsteden/Internos aanbiedt kunnen we onze klanten alle zorg en ondersteuning aanbieden die ze nodig hebben.

Geïnteresseerd?

Wij bieden een uitdagende functie bij een sterk groeiende thuiszorgorganisatie.  Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO VVT en aantal uren is bespreekbaar.

Ben je enthousiast geworden en wil je snel aan de slag? Reageer dan snel, je kunt je motivatie en CV opsturen naar solliciteren@internosthuiszorg.nl.