WERKEN BIJ

Werken in de zorg betekent voor ons: het beste van jezelf geven in de zorg voor een ander. Dat is authenticiteit en werken met passie en plezier. Onze werkomgeving kenmerkt zich door professionaliteit, warmte, innovatie en multiculturele mensen. We zijn ons bewust van de meerwaarde die we vormen voor veel doelgroepen. Niet voor niets zijn we dan ook een vast aanspreekpunt in veel wijken. Met gezamenlijke daadkracht helpen we niet alleen onze klanten verder. Wijzelf blijven ons ook steeds verder ontwikkelen: op persoonlijk én professioneel vlak. Als collega’s werken we samen om de zorg in Rotterdam-Rijnmond, Dordrecht-Drechtsteden en Amsterdam-Amstelland te verbeteren.

Tijdens de sollicitatieprocedure vragen wij om persoonsgegevens. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor het mogelijk aangaan van de arbeidsovereenkomst. De gegevens worden alleen binnen MOB gedeeld met leidinggevenden en medewerkers die bij de selectie zijn betrokken. De gegevens worden bewaard tot 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure, tenzij met toestemming langer is overeengekomen, tot maximaal 1 jaar.  

De basis voor de verwerking van de persoonsgegevens die wij van je gebruiken vindt zijn grondslag in artikel 6 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wil je meer weten over ons privacybeleid?LEES MEER OVER WERKEN BIJ MOBTeamleider Boomgaard MOB

YUK-LIN


Ik ben geboren in Hong Kong, daar heb ik 13 jaar gewoond. Daarna ben ik naar Nederland gekomen, ben hier naar school gegaan en een opleiding gevolgd. Ik ben opgegroeid met mijn vader, moeder en in totaal 4 zussen. 
Maatschappelijk werker

JENNIFER DA CRUZ


Ik krijg ook veel voldoening uit mijn werk als ik mensen kan begeleiden en ondersteunen, zodat zij er beter uitkomen dan voor de hulpvraag. Echt zelfstandig bezig zijn en mijzelf iedere keer weer uitdagen om nog beter in mijn werk te worden.
We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen

KOM BIJ ONS TEAMCopyright MOB Drechtsteden 2023. Alle rechten gereserveerd.