Easierphone

12 november 2021


EASIERPHONE

ZELFSTANDIG EEN TELEFOON BEDIENEN


We zijn van start gegaan om Easierphone in gebruik te nemen. Onze eerste testpersoon heeft de Easierphone testtelefoon overhandigd gekregen. In het filmpje kun je zien hoe er uitleg wordt gegeven over de apps van Easierphone. De eerste pilot/testperiode duurt twee maanden. Het is de bedoeling dat de app uiteindelijk door iedereen, die daar behoefte aan heeft, gebruikt kan worden. Voordat het zover is gaan we eerst kijken of de app goed werkt en wat eraan verbeterd kan worden. Voor de volgende testperiode hebben we ook testpersonen (cliënten van Internos) nodig met een Android telefoon. Mocht je interesse hebben neem dan contact op met Neli Soares n.soares@internosthuiszorg.nl

De partners zijn:


Copyright MOB Drechtsteden 2023. Alle rechten gereserveerd.